image
 |  234 9 Червня 2024 | 17:21

Смерть 32-річного чоловіка у ТЦК: що відомо?

Житомирське ТЦК призначило розслідування щодо смерті 32-річного Сергія Ковальчука після візиту до Звягельського РТЦК та СП. У ТЦК заявили, що він з ознаками алкогольного сп’яніння сам захотів заночувати у розташуванні роти охорони.

Про це повідомляє Житомирський обласний ТЦК, пише ВолиньЮА.

"У ході з'ясування обставин додатково стало відомо, що 28 травня військовозобов’язаного Сергія К. з ознаками алкогольного сп’яніння доставили до 2-го відділу Звягельського РТЦК та СП для проходження військово-лікарської комісії.

У зв’язку зі станом прибулого прийнято рішення відправити зазначеного громадянина додому. Проте він висловив прохання залишитися в розташуванні роти охорони, бо проживає сам і з огляду на погане самопочуття внаслідок вживання алкоголю.

Через кілька годин після пробудження чоловік зателефонував родичам, повідомив про свої наміри та підтвердив, що протизаконні дії до нього не застосовувалися".

ТЦК повторили, що вранці 29 травня у Ковальчука стався епілептичний напад, під час якого він впав на кахельну підлогу спиною і вдарився головою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку на пошті пролунав вибух: що трапилося?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити