image
 |  4 25 Липня 2020 | 12:54

Смерть солдата. Мовчання президента. Як Зеленський ігнорує вбивства українських вояків (ВІДЕО)

Чотири дні — саме стільки, тобто повільно і довго, помирав у "сірій зоні" поранений український солдат після того, як Володимир Зеленський взяв ситуацію "під особистий контроль". Після цього, як зазвичай, нічого не відбулося, а сам Зеленський поїхав у незаплановану відпустку.

За ці дні не було ані з вуст Верховного Головнокомандувача про трагедію. Для порівняння, після новини про приватизацію готелю "Дніпро" великий щасливий пост у Фейсбуці Зеленського з'явився дуже й дуже швидко. А от згадати про солдата, який вмирає в "сірій зоні", як і вказати на те, що вбиває його Росія — на це вже наснаги не вистачило...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ми ж усі намагаємось про це НЕ думати, правда?» – Забужко вимагає розслідування загибелі бійця на фронті

Чому поранений солдат лишився сам на сам із бідою? Як взагалі могло статися, що людину, яка присягнула державі і віддавала за неї своє життя, просто кинули вмирати? 

Як тепер українські військові мають ставити до командування загалом і до Зеленського зокрема? Чого хоче Росія і на що вказують такі її дії? І для чого Кремль загострює ситуацію на Донбасі?

Відповіді на ці питання — у сюжеті "Воєнний злочин президента Зеленського" — у фокусі "Без цензури" із Богданом Буткевичем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рівність перед законом: справу проти Зеленського щодо декларації закрили через імунітет

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити