image
 |  4 1 Грудня 2021 | 10:04

Смертельна ДТП під Луцьком за участі доньки бізнесмена: у родині загиблого - ще одна трагедія

Винуватиці смертельної аварії у селі Княгининок Катерині Алфьоровій досі не оголосили про підозру та не обрали запобіжний захід.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Нагадаємо, аварія трапилась 3 листопада. Донька відомого Луцького бізнесмена на елітній ауді збила на смерть місцевого жителя Володимира Курилюка. Зіткнення відбулось, коли чоловік йшов по пішохідному переході.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У наступному році в Луцьку видадуть брошуру для власників історичних будівель

Удар був такої сили, що травми виявились не сумісні з життям. Місцеві кажуть, як так могло трапитись, що водійка не помітила їх сусіда – не зрозуміло. Хіба, кажуть їхала дуже швидко.

«Тут неможливо було не побачити людину, це ми тут вже всі обговорювали. Тому що цей перехід він освічується, не тільки а ще й блимає оранжевим там далі як з центру села сюди спускатись теж освітлюються переходи», – каже Юлія, сусідка загиблого.

Сусіди розповідають – після смерті батька, його молодший син почав більше пити.

Родичі у розпачі, адже протягом року це вже третя трагедія. Першою від хвороби померла матір. Невістка загиблого в аварії каже – досі не можуть оговтатись від такого трагічного етапу життя. Лиш сподіваються, що справедливість таки існує, і винуватицю аварії покарають.

Чому досі розслідування справи не рушило з мертвої точки – невідомо.

З власних джерел нам відомо, що у Катерини Алфьорової є 3 адвокати, й один з них – Анатолій Петрушин. Цей чоловік раніше очолював слідче управління нацполіції області. Ми спробували з ним зв'язатися, однак на телефонні дзвінки він не відповідає.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити