image
 |  5 28 Червня 2023 | 10:53

Смертельна ДТП у Луцьку: що кажуть свідки

Загибла 55-річна жінка, яку у Луцьку на проспекті Соборності збив водій «мерседеса», йшла на зупинку, щоб доїхати до поліклініки.

Про це повідомляє Суспільне Волині.

Нагадаємо, аварія сталася зранку у вівторок, 27 червня, неподалік магазину «Троянда».

Аварія сталася на пішохідному переході орієнтовно о 8:30 ранку, про це сказала сусідка загиблої, яка не назвала свого імені та викликала швидку. Говорить: загибла йшла на зупинку.

Чоловік загиблої в ДТП Сергій Власов додав: дружина мала їхати до поліклініки. Водій легковика, – каже, – з ним не спілкувався.

«Вони з машини навіть не вилазили, не виходили. Хай слідчі займаються цим ділом. Камер немає. Якщо є – то знімають тільки вхід в магазин», – каже чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В історичному серці Луцька продають складське приміщення (ФОТО)

Як розповіла співробітниця поліції Марина Балдич, за кермом автомобіля «Мерседес» їхав 60-річний житель Луцького району, ознак сп’яніння у нього не було. Відомості за цим фактом будуть внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть.

У рамках досудового розслідування вже будуть з’ясовані усі обставини цієї аварії: де саме жінка переходила дорогу, чи це було на пішохідному переході, чи поза ним.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити