image
 |  2 27 Червня 2023 | 18:10

Смертельна ДТП у Луцьку: водій збив на смерть психолога з ліцею

У дорожньо-транспортній пригоді, що сталася сьогодні на проспекті Соборності в Луцьку, загинула психологиня Тамара Власова. Лучанка працювала у ліцеї № 25.

Про це повідомила колега Тамари Власової Ольга Струбицька.

«Сьогодні під час ДТП загинула наша колега, Власова Тамара Іванівна, практичний психолог ліцею. Важка втрата...для нас усіх. Царство небесне тобі, легких хмаринок, вічного спокою у засвітах... Молимося за упокій твоєї душі... Щирі співчуття родині. Завжди пам’ятатимемо тебе, твою мудрість, відповідальне ставлення до роботи, професіоналізм, відкритість і людяність. Вічна пам’ять...» – йдеться у дописі.

Зауважимо, що Власова Тамара Іванівна – голова методичного осередку педагогів інклюзивного навчання та педагогічного патронажу, практична психологиня КЗЗСО «Луцький ліцей № 25 Луцької міської ради».

Як повідомляли, зранку 27 червня у Луцьку під колесами Mersedes загинула жінка. Аварія сталася на пішохідному переході орієнтовно о 8:30 ранку. За кермом автомобіля Mersedes їхав 60-річний житель Луцького району, ознак сп’яніння у нього не було.

«55-річну жінку на смерть збили на проспекті Соборності у Луцьку. Вона загинула на місці», – розповіла Суспільному старша інспекторка Нацполіції Волині Марина Балдич.

Аварія сталася на пішохідному переході орієнтовно о 8:30 ранку, про це сказала сусідка загиблої, яка не назвала свого імені та викликала швидку. Говорить: загибла йшла на зупинку.

Чоловік загиблої в ДТП Сергій Власов говорить: дружина мала їхати до поліклініки. Водій легковика, – каже, – з ним не спілкувався.

«Вони з машини навіть не вилазили, не виходили. Хай слідчі займаються цим ділом. Камер немає. Якщо є – то знімають тільки вхід в магазин», – каже чоловік.

«Відомості за цим фактом будуть внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть», – каже Марина Балдич. Додає, що в рамках досудового розслідування вже будуть з’ясовані усі обставини цієї аварії: де саме жінка переходила дорогу, чи це було на пішохідному переході, чи поза ним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Луцька - аварія за участі таксі (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити