image
 |  0 13 Листопада 2021 | 09:44

Знак із неба: під час висадки в Білорусі розбилися російські десантники

На полігоні "Гозький" у Білорусі під час висадки десанту російських повітряно-десантних військ загинули двоє військовослужбовців.

Про це повідомили в об'єднанні колишніх співробітників силових структур BYPOL

За інформацією об'єднання, при здійсненні висадки десанту російських ВДВ на полігоні "Гозький" у Гродненському районі, сталося сходження двох парашутистів із згасанням купола одного з парашутів.

Внаслідок інциденту загинуло двоє військовослужбовців збройних сил РФ – офіцер та солдат строкової служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медик розповіла про головну помилку вакцинаційної кампанії

Як нагадує "УП", Росія направила до Білорусі підрозділ десантників для "проведення навчань" в Гродненській області, що межує з Польщею і Литвою.

Згодом Російське Міноборони підтвердило, що на білоруському полігоні "Гозький" загинули двоє російських десантників.

"Внаслідок раптового сильного пориву вітру біля землі сталося сходження парашутистів двох військовослужбовців за контрактом, які мали високу кваліфікацію інструкторів парашутної підготовки. У обох парашутистів згасли куполи…

Незважаючи на зусилля лікарів, від отриманих травм обидва російські військовослужбовці за контрактом померли", - йдеться в повідомленні ТАСС із посиланням на Міноборони РФ.

Зазначається, що всі обставини того, що сталося, становлюються.

При цьому один із двох загиблих російських військовослужбовців під час десантування у Гродно намагався врятувати їх обох за допомогою запасного парашута.

"Один із військовослужбовців зробив спробу зупинити неконтрольоване падіння обох, використавши свій запасний парашут", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 км волинського кордону з Білоруссю не захищені від прориву

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити