image
 |  5 13 Серпня 2019 | 15:46

Сміття на «Ягодині» прибиратиме Рівненська ОТГ

Територію, прилеглу до міжнародного пункту пропуску «Ягодин», регулярно прибиратиме Рівненська ОТГ.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації Волині. 

Служба автомобільних доріг Волинської області уклала договір з Рівненською ОТГ на суму 193 тисячі гривень для забезпечення відповідного благоустрою на цій території, зокрема прибирання та вивозу сміття.

Зазначають, після підписання угоди, голова Рівненської ОТГ Володимир Крижук провів нараду за участю працівників КГ "Рівне", на якій обговорили питання щодо організації прибирання примитної території, встановлення додаткових контейнерів для сміття тощо. І вже в п’ятницю, 9 серпня, приступили до роботи.

"На нараді ми визначили чотирьох працівників підприємства, які здійснюють дані роботи. Вже з понеділка ситуація кардинально змінилася. До кінця тижня плануємо повністю очистити прилеглу територію. Такі прибирання будемо здійснювати регулярно до кінця року" – зауважив Володимир Васильович.

Нагадаємо, Територія, яку найперше бачать іноземці, заїжджаючи в Україну, буквально завалена пляшками, бляшанками, одноразовими стаканчиками та всілякими обгортками. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити