image
 |  0 21 Квітня 2019 | 07:31

Сморід та сміття: лучан бентежать тусовки молоді в гаражах

Лучани скаржаться на безлад, який залишає після себе молодь, розважаючись у гаражному кооперативі.

Про це пише Алім Зейралієв у соцмережі facebook.

"Здоров! Кожен Луцький крутий хлоп має свій гараж, на якому тусить, бо вдома батьки. Всі ті гаражі облаштовані диванами, чайниками, пательнями, мінімальним посудом і це така собі гаражна культура.

Маю гараж із ямою на окраїні міста у гаражному кооперативі, але автівки там не паркую!

Є в гаражах багато талантів, механіків та елктриків, які дійсно роблять і роблять толково! Бо талант не проп'єш! Гаражні сусіди - це одна велика сім'я!

Але зачєм лізти в машину, до машини і за кермо, якщо ти випив?

А до них, до тих електриків, механіків і талантів підлітають зальотні чуваки, які влаштовують там вечорниці і підливають не тільки травичку, а все, що попадає під полив! Теоретично я їх розумію, для чого йти триста метрів, якщо можна під сусідські двері!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: По гарячих слідах: як луцькі патрульні ловили трьох молодиків (ФОТО)

Я до такого не доріс чи переріс! Алежбл#ть, майте совість! Я вже мовчу про сміття! Мало того, що восени смердит бураками і не тільки, то ще й приходиться вдихати аромат пивної денатуратної сечі навесні!

І про який порядок на дорогах може йти мова, коли в гаражному кооперативі та у місті загалом порядку не було, немає і не буде? Так отож, зливайте назад у бутилочку та обов'язково прибирайте хоча б за собою!)" - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити