image
 |  0 1 Листопада 2018 | 15:36

Соціологи назвали теми, які найбільше хвилюють українців

Проблемою, яка найбільше турбує українців, залишається конфлікт на Сході. Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного Центром "Соціальний моніторинг", Київським міжнародним інститутом соціології, Українським інститутом соціальних досліджень ім. О. Яременка та соціальною групою "Рейтинг", - повідомляє Укрінформ.
"Ми запитували, які питання є зараз найважливішими для громадян. Тут немає особливої сенсації, оскільки військовий конфлікт на Сході України залишається проблемою номер один", - сказав Любомир Мисів, заступник директора Соціологічної групи "Рейтинг".

Найбільше українців турбує конфлікт на Донбасі (54,4% респондентів), низький рівень зарплат і пенсій (54,1%), підвищення тарифів на комунальні послуги (48,1%).
Зростанням цін на основні товари та інфляцією стурбовані 34,9% опитаних, безробіттям - 26,8% респондентів.
Українців непокоять також проблеми хабарництва і корупції у владі (25,5%) і неможливість отримати якісне медичне обслуговування (19%).
Опитування охопило всю територію України (за винятком тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької області та Криму).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити