image
 |  0 9 Листопада 2022 | 10:53

Сьогодні Луцьком курсуватиме вдвічі менше тролебусів

9 листопада у зв’язку із відключенням електроенергії Луцьком курсуватиме менше тролейбусів.

Про це повідомляють у Луцькій міській раді.

Зазвичай у місті курсують 39 тролейбусів.

До 9:00 по затверджених маршрутах у Луцьку їздитиме 31 тролейбус, а з 9:00 до 14:00 перевезення пасажирів буде здійснюватися 20-ма тролейбусами.

Не їздитимуть тролейбуси на кільцевих маршрутах № 15 та № 15а. Після 14 години перевезення на маршрутах № 15 та № 15а буде відновлено.

Вихід і рух тролейбусів після 9:00 відбуватиметься так:

Маршрут № 1 “ЛПЗ — КРЗ” – п'ять тролейбусів. Тролейбуси по маршруту рухатимуться (ЛПЗ — Гнідавська — Волі — Рівненська — розворот біля готельно-ресторанного комплексу “Околиця”).

Маршрут № 2 “Новий ринок — Карбишева” – п'ять тролейбусів. Тролейбуси по маршруту рухатимуться (просп. Соборності — вул. Домни Гордіюк).

Маршрут № 3 “Лісництво — с.Гаразджа (кладовище)” – один тролейбус. Буде курсувати лише до вул. Рівненської та здійснювати розворот біля готельно-ресторанного комплексу “Околиця”.

Маршрут № 4 “Залізничний вокзал — Вересневе” — два тролейбуси, рух по маршруту без змін.

Маршрут № 4а “Залізничний вокзал — Вересневе” — один тролейбус, рух по маршруту без змін.

Маршрут № 5 “Цегельний завод — КРЗ” – два тролейбуси будуть курсувати по маршруту від вул. Дубнівська до перехрестя з кільцевим рухом вул. Гордіюк- Конякіна

Маршрут № 12 “Володимирська — КРЗ” – чотири тролейбуси будуть курсувати з вулиці Володимирської до перехрестя з кільцевим рухом вул. Гордіюк- Конякіна

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити