image
 |  5 2 Лютого 2023 | 14:50

Сьогоднішнє відзначення «дати освобожденія Луцька» - це політична шизофренія волинських чиновників

Історична шизофренія продовжує керувати діями окремих волинських посадовців та чиновників. І вони ніяк не можуть відмовитися від відзначення "дати освобожденія Луцька" 2 лютого. На 9 році війни з росією волинські чиновники продовжують нести квіти загарбникам, яких чомусь вперто величають "визволителями". 2 лютого відбулося "визволення" Луцька ким? Предками тих, чиї нащадки зараз влаштовують новий геноцид української нації? Які вбивають українців і прагнуть знищити нашу країну.

Таку думку щодо відзначення 2 лютого волинськими чиновниками 79-річниці визволення Луцька від нацистських загарбників висловив очільник Волинської "Свободи" Анатолій Вітів на сторінці у facebook.

Україна платить страшну ціну в битві із споконвічним ворогом. А в нас досі знаходяться ті, хто живе міфами, річницями і датами, встановленими російськими окупантами. Зараз росіяни встановлюють такі ж дати "освобожденія" у населених пунктах України, які вони загарбали. Невже не зрозуміло, що усі московські дати "визволення" є нічим іншим як датами поневолення для української нації? Досить відзначати те, чого ніколи не було, жити в московській історичній системі координат. Коли нарешті до свідомості наших чиновників дійде розуміння, що це - злочин проти пам'яті сотень загиблих українців, яких зараз привозять на Волинь. Вони віддали своє життя, захищаючи Україну від "рускіх освободітелей". А в нас цим "асвабадітелям" несуть квіти", - зазначив депутат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити