image
 |  0 13 Вересня 2022 | 08:28

Сьомий місяць війни, а в Горохові все як завжди: "регіонал" клопочеться про премію для "регіонала", - депутат Волиньради

Сьомий місяць війни…Гинуть найкращі…Українська земля стогне під ракетними ударами московії. Плачуть матері, діти, батьки… А в Горохові все як завжди: "регіонал" клопочеться про премію для "регіонала".

Про це написала на сторінці у facebook депутат Волинської обласної ради від ВО "Свобода" Валентина Магурчак.

"Сьогодні отримала матеріали на розгляд засідання комісії освіти та науки Волинської обласної ради «Про обласну Премію імені Й.В. Гошовського за заслуги у сфері освіти». Щороку таку премію може отримати лише 5 кандидатів області.

Справді, це досить висока нагорода, обласне визнання найкращих керівників, педагогів, вихователів, організаторів у сфері освіти Волині. Але моєму здивуванню не було меж, коли я ознайомилась з клопотанням Горохівської міської ради. Невже в такій великій Горохівській територіальній громаді, де успішно працює 9 ліцеїв, 12 гімназій та 15 ДНЗ не знайшли достойнішого претендента до Премії, окрім директора Горохівського ліцею ім. І.Я. Франка - Савчука В.М.? За які особливі заслуги (до прикладу - першість за результатами ЗНО в цьому році) у сфері освіти Горохівська ТГ порушила клопотання саме на пана Савчука?

Напевно, в традиціях підписанта - заступника міського голови, нагороджувати «своїх» ще й за чужий кошт! Нагадаю, під час Революції Гідності 2014 року пан Гайдук працював першим заступником голови Горохівської РДА часів Януковича у відомої прихильниці та виконавиці «партії регіонів» Жанни Савчук - дружини претендента до високої нагороди.

Тепер він клопочеться про Премію в сумі 26 000 тис грн члену «партії регіонів» та з 2010 року депутату Горохівської районної ради від цієї партії, який так і не позбувся партійного квитка в лютому 2014 року на площі перед Шевченком в м. Горохів.

Нічого особистого, пане Савчук В. Може, хороший і добрий Ви директор, але історію не стерти. Вважаю, що на славній Горохівщині є дуже багато кандидатів на обласну премію Й.В. Гошовського. Тільки, на все свій час…", - зазначила депутат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити