image
 |  4 23 Грудня 2019 | 17:50

Сонячне затемнення 26 грудня: як воно вплине на Україну?

26 грудня відбудеться Сонячне затемнення – останнє у цьому році.

Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Від цього дня розпочнеться 2-тижневий сезон затемнень, який триватиме до 10 січня, - каже астролог. - Новорічні свята припадають на коридор затемнень. Це тривожний час для країни. Усі неприємності, які нас спіткають, відбудуться через те, що мало хто зараз думатиме головою. Поведінка людей, які мають у своїх руках влада, шокуватиме. На дурні вчинки їх штовхатимуть гординя і самолюбство. Наслідки деяких їхніх рішень доведеться вирішувати роками".

За словами астролога, відчуття безвиході, песимізм і депресія надовго відіб'ють інтерес від роботи.

Це затемнення хоч і буде останнім цього року, фактично розпочне перший сезон затемнень у 2020 році.

"Всього ми матимемо три сезони затемнень: Сонячне – 26 грудня 2019 року і Місячне 10 січня, Місячне 5 червня, Сонячне 21 червня і Місячне 5 липня, Місячне 30 листопада і Сонячне 14 грудня, - розповідає астролог. - У 2020 році найскладніше вестиметься Козерогам і Ракам, Близнюкам і Стрільцям. У цих знаках відбуватимуться затемнення, тому чимало подій у їхньому житті стануть доленосними. Намагатися їх ігнорувати – це не зважати на знаки долі. Не бажано робити аборти, розлучатися і одружуватися, їздити у далекі мандрівки".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити