image
 |  9 26 Серпня 2019 | 23:31

Соромно мати ТАКЕ за «крок до Європи», - лучанин про стан дороги на Вересневому

Мабуть кожен знає жахливий стан дороги в районі Вересневого, що у напрямку села Полонка. Лучанин просить звернути увагу громадськості та влади на проблему аварійного стану автомобільної дороги.

Про це пише у спільноті «Контролюй волинських депутатів» користувач Богдан Ворон.

«Зруйнована ділянка територіальної дороги Т0303. с. Полонка-Луцьк, Вересневе (вул. Перемоги 1-21). Як проїхати екстреним службам або не влетіти у ремонт?Відправив сьогодні звернення до т.в.о. голови ОДА з проханням про ремонт. Можливо, журналісти чи причетні підхоплять-поширять. Бо соромно мати ТАКЕ за «крок до Європи», - пише чоловік.

Слід нагадати, що минулої сесії Луцькі депутати говорили про те, що приєднання Прилуцького - це історичний крок для Луцька, але певно в ейфорії влада міста забувається про існування таких районів міста, як Вересневе, де не те що доріг немає, але і пішохідних тротуарів. Це дає вагомі аргументи щоб задуматися для жителів Прилуцького про перспективи приєднання до Луцька. Хоча потрібно, щоб місто розвивалось по площі, але розвиток інфраструктури теж ніхто не відміняв.

Читайте також: Луцькрада заборгувала за облаштування освітлення скверу в центрі міста

Сьогодні міській владі Луцька потрібно продемонструвати, що вони здатні розвивати інфраструктуру на околицях міста і тим більше таких районів міста, які свого часу приєднались до обласного центру Волині. І розвиток цих районів - це не облаштування футбольних полів, спортивних майданчиків чи незграбних встановлених департаментом ЖКГ дитячих майданчиків без піску, а розвинутих вулиць з камерами зовнішнього спостереження, сучасним зовнішнім освітлення та з дотриманням руху міських маршрутів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити