image
 |  7 12 Липня 2021 | 17:40

Сотні голих велосипедисток влаштували протест через випадок з оголеною жінкою в аквапарку (ФОТО)

Сотні оголених до пояса жінок влаштували протест на велосипедах вулицями Берліна. Вони виступили за рівність після того, як жінку попросили одягнути бюстгальтер або покинути аквапарк.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Акція протесту під назвою «Соски не вільні, поки не звільняться всі соски» почалася на площі Маріанненплац в Берліні о 12:00 в суботу, 10 липня, і була організована групою під назвою Hedonist International. Про це пише видання Daily Star.

Причиною протесту стала конфліктна ситуація за участю громадянки Франції Габріель Лебретон. Дівчину попросили одягнути верх, але вона відмовилася. Після цього матір двох дітей попросили покинути територію аквапарку.

Учасниці демонстрації каталися по місту топлес із гаслами «Припини сексизм», «Моє тіло – мій вибір» і «Звільни груди». Ці висловлювання були написані на їхніх оголених тілах.

Протестувальники заявляли, що в сучасному світі існують подвійні стандарти, коли справа доходить до порівняння чоловіків і жінок, що засмагають на пляжі.

Багато жінок прийшло на акцію протесту топлес, а також деякі чоловіки носили бюстгальтери чи бікіні на знак солідарності.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше французька актриса Коріна Масьеро роздяглася догола на церемонії нагородження кінопремії «Сезар» на знак протесту. Так, вона вирішила висловити своє невдоволення проти закриття у Франції установ культури через COVID-19.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тепеp – у Чоpногоpії: укpаїнок оштpафували за голу фотосесію (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити