image
 |  2 25 Квітня 2019 | 15:16

Сотня волинян відправилися на службу до ЗСУ

В Луцьку, на збірному пункті Волинського обласного військового комісаріату відбулися урочистості з нагоди відправки до Збройних Сил України та інших військових формувань більше сотні юнаків.

Про це інформують в Інформагентства Міноборони.

 Захід відбувся під керівництвом військового комісара Волинського обласного військового комісаріату полковника Романа Кулика за участю представників Повітряних Сил, Десантно-штурмових військ, навчальних центрів Збройних Сил України, Національної гвардії, спілки воїнів АТО (ООС), посадових осіб обласної й місцевої влади.

Загалом впродовж призовної кампанії «Весна-2019» з Волинської області на військову строкову службу планують відправити близько шести сотень громадян України віком від 20 до 27 років. З них до Збройних Сил України близько половини, решта проходитимуть військову службу в Національній гвардії, Державній прикордонній службі та Державній спеціальній службі транспорту України.

Читайте також: На Волині відеокамера зафіксувала, як злодюжка краде туї з території дитсадка

Як зазначив військовий комісар Волинського обласного військового комісаріату полковник Роман Кулик військова служба сьогоднішніх призовників розпочнеться з навчальних центрів Збройних Сил, де вони здобудуть первинні навики та знання, а пізніше продовжать службу відповідно до отриманої військової спеціальності в інших військових частинах.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити