image
 |  0 7 Грудня 2017 | 12:40

Совдепівський нафталін надто повільно виходить із «Укрпошти», - екс-заступник голови Волинської ОДА

У головному відділенні «Укрпошти» Волинської області досі відсутні термінали для оплати через банківські платіжні картки, а служба клієнтської підтримки працює із запізненням у 16 днів. Про це повідомив екс-заступник голови Волинської ОДА Сергій Кудрявцев.
Сергій Кудрявцев оприлюднив переписку зі службою клієнтської підтримки головного офісу «Укрпошти».
Ще 20 листопада 2017 року від відправив лист такого змісту:
"Доброго дня! Сьогодні звернувся на головпоштамт у м.Луцьку (відділення 43025) з метою придбати конверти для нашого ОСББ. Я, як голова ОСББ, користуюсь корпоративною карткою і всюди, де я купую ТМЦ розраховусь нею. Однак розрахуватись карткою на вашому відділенні я не зміг через фізичну відсутність банківських постерміналів. Також я часто користуюсь вашими послугами і як фізична особа. І кожен раз, йдучи до вас, я мушу прорахувати скільки в мене є коштів в гаманці і чи вистачить на оплату.
Відділення Укрпошти, напевно, єдині торгові точки в місті, в яких досі відсутня можливість оплатити товари чи послуги за допомогою банківської платіжної картки. Прошу повідомити, чи планує Укрпошта переходити на безготівкові розрахунки банківськими платіжними картками».
Як зазначив Сергій Кудрявцев відповідь йому прийшла аж через 16 днів:
"Доброго дня, шановний Клієнте! Просимо уточнити актуальність Вашого звернення станом на сьогоднішній день. Ймовірно, питання вирішене. У разі необхідності, Ви завжди маєте можливість звернутись за консультацією на електронну адресу [email protected]! З найкращими побажаннями, Ваша Укрпошта».
«Укрпошта, по перше, мене звати Сергій, а не Клієнте. По друге, то ти встановила постермінали, чи ні? Чи може пропонуєш, мені збігати на твоє відділення, подивитись чи є поси і прозвітуватись тобі? Я тобі і так розповім про ситуацію з ними. Мої друзі, твої працівники, більше переймаються якістю обслуговування клієнтів ніж ти. Вони вияснили ситуацію і повідомили мені, що наразі ти проводиш тендери на відбір банку, який встановить обладнання (сподіваюсь корупційна складова в твоїх тендерах відсутня :-) ). Дасть Бог до літа 2018 р твої луцькі відділення будуть обладнані постерміналами. Совдепівський нафталін з тебе виходить надто повільно, і захмарні зарплати твоїх топ керівників, на жаль, не можуть пришвидчити цей процес», - констатує Сергій Кудрявцев.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити