image
 |  4 25 Березня 2019 | 14:42

Спілка політв'язнів і репресованих Волині - за Руслана Кошулинського

Волинська ветеранська Спілка політв'язнів і репресованих висловила свою беззаперечну підтримку на виборах 31 березня кандидату у Президенти України від об'єднаних сил націоналістів Руслану Кошулинському.

Про таку свою позицію активісти Спілки заявили на своїх зборах 24 березня.

Як інформує власкор «ВолиньUA», це питання викликало жваве обговорення. Головуючий на зборах, голова спілки Валерій Семенюк надав можливість висловитись усім бажаючих. Проте всі присутні зійшлися на тому, що єдиний достойний вибір українців сьогодні - це Руслан Кошулинський. Така позиція Спілки ні в кого заперечень не викликала.

Читайте також: Маємо творити свою Україну. Попереду - велика праця, – Кошулинський

Доречно зауважити, що вже традиційно в роботі зборів узяли участь перший заступник голови Волинської обласної ради, свободівець Олександр Пирожик, Почесний голова Братства ветеранів ОУН-УПА імені полковника Клима Савура Василь Кушнір, активіст молодіжної громадської організації «Сокіл-Волинь» Юрій Миронюк, учасники російсько-української війни, представники «Легіону Свободи» та волонтери «Карпатської Січі».

Читайте також: Лише вороги України здатні купувати і продавати голоси на виборах, - Олег Тягнибок

      

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити