image
 |  16 16 Листопада 2021 | 22:31

Співак із Луцька продав пісню за 500 доларів Лободі, яка гастролює в Росії

Сингл "40 градусов" Світлані Лободі, яка живе й працює в Росії, написав виконавець з Луцька Monatik. Дев'ять років тому співачка випустила цю пісню. Але світ міг так і не побачити трек. Тоді нікому невідомий автор Дмитро Монатік просив за нього завеликий гонорар.

2011 року почалася сольна кар'єра лучанна. Тоді ж він став популярним як автор пісень. Про те, що його пісню "Нравится" оцінила Лобода, розповів у програмі "Позаочі".

Просив за пісню чимало для 2011-го. Менеджеру співачки чоловік оголосив $500, а Лобода погоджувалася лише на $400. Monatik не віддав хіт, хоч і шкодував про це.

"Потім дві години сидів біля телефона й сподівався, що таки перетелефонують. І вже був готовий віддавати за 400 доларів, але зателефонували й сказали, що заберуть за 500", – додав співак.

Нагадаємо, у серпні співак з Луцька Дмитро Монатик отримав звання Заслуженого артиста України від президента Володимира Зеленського. Після чого отримав хвилю негативу та обурення від волинян та українці загалом, адже співак раніше виступав у Росії, також його пісні теж російськомовні.

Зазначимо, Світлана Лобода - українська співачка, ведуча, автор пісень, яка з 2014 року активно гастролює і живе в РФ. Заслужена артистка України (2013).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позорище, дно, запроданець, - реакція лучан на звання Заслуженого артиста Монатика (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити