image
 |  7 18 Листопада 2019 | 10:37

Спіймали лучан, які постійно підкидали непотріб чужим людям (ФОТО)

Чоловіка, який підкидав сміття з власного авто під контейнери для побутового сміття та у середину по вулиці Львівська, 61А виявили інспектори ГШР департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, які патрулювали містом. Мешканці нашого міста повідомили на телефон гарячої лінії відділу «Група швидкого реагування», що у них є підозри, нібито на вищевказану вулицю невідомі особи постійно вивозять та скидають будівельне та інше сміття. Як виявилося, спостереження громадян не були марними.

Про це інформує пресслужба Департаменту муніципальної варти.

Такі дії прямо заборонені п.п. 2.5.5.1.1. «Правил благоустрою міста Луцька» та тягнуть за собою накладення штрафу від 340.00 до 1360.00 грн.

Читайте також: Легальний продаж алкоголю і тютюну додав громадам Волині 100 мільйонів гривень

Після профілактичної бесіди з порушником, інспектори склали на чоловіка адміністративний протокол за ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Матеріали передані до адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради, яка і вирішить міру покарання.

Довідково: п.п. 2.5.5.1.1. «Правил благоустрою міста Луцька» (на об’єктах благоустрою міста забороняється засмічувати і забруднювати власні, прилеглі/закріплені території матеріалами, конструкціями, відходами, накопиченням снігу та криги тощо).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити