image
 |  0 13 Грудня 2018 | 14:51

Затяжний кримінал: на Волині уже рік судять начальника виконавчої служби

На «гарячому» спіймали начальника виконавчої служби Волині Сергія Харченка. Неправомірна вигода становила півтори тисячі доларів. Суд іде вже рік і поки що судді навіть не розпочали справу розглядати по суті.

У лютому 2017 року через посередника, працівника приватної юридичної фірми, він буцімто вимагав 1500 доларів за закриття виконавчих проваджень без оплати виконавчого збору та зняття арешту з майна. За цим фактом відкрили кримінальне провадження.

У вересні 2018 року в апеляційний суд Волинської області надійшло клопотання про перенесення справи до Шацького районного суду, мовляв через відставку судді, ніби як інші судді не мають права брати участь у даному провадженні, оскільки приймали процесуальні рішення в даній справі.

Нині прокуратура подала копотання аби матеріали справи Харченка повернули до Луцького міськрайонного суду.

По даному кримінальному провадженню, за рік в силу різних причин, не відбулося жодне підготовче засідання ні  в Луцькому районному суді, ні пізніше в Шацькому районному суді.

Детальніше - в сюжеті ТРК Аверс.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити