image
 |  0 2 Червня 2021 | 14:02

Спіймали нелегала, який гостював у Луцьку

Учора ввечері військовослужбовці відділу «Ужгород» у співпраці з місцевим населенням затримали іноземця, який мав намір незаконно потрапити у Словаччину. Інформація про перебування невідомого у прикордонні надійшла правоохоронцям від жителя населеного пункту Кам’яниця Ужгородського району. Він повідомив, що бачив, як околицею села в бік кордону прямує іноземець.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

У вказане місце одразу вислали групу реагування та посилили ділянку кордону додатковими нарядами. У результаті пошукових заходів чужинця було виявлено за 1000 метрів від кордону. Він мав при собі паспортний документ громадянина Грузії.

Ще одного порушника кордону учора затримали прикордонники Львівського загону. Цього разу правоохоронців про підозрілого незнайомця, що прямує у бік кордону з Польщею, також проінформували місцеві жителі. Прикордонники негайно розпочали пошукові заходи. За пів години група реагування затримала незнайомця, який виявився громадянином Польщі. Він мав при собі посвідчення водія, видане у Болгарії. Як пояснював затриманий, він гостював у друзів у Луцьку. Під час перебування в Україні іноземець втратив закордонний паспорт, тож вирішив повернутися у Польщу поза пунктами пропуску.

Обох правопорушників притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Їхні справи передано до суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У голови Волинської ОДА - новий заступник

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити