image
 |  0 20 Березня 2022 | 12:37

Сплячий волинянин загорівся через недопалок у траві (ФОТО)

Учора до поліцейських офіцерів Підгайцівської громади звернулися місцеві мешканці й повідомили, що неподалік населеного пункту виявили чоловіка, який зазнав серйозних опіків. Правоохоронці прибули на вказане місце раніше швидкої допомоги, не розгубилися й негайно розпочали надавати потерпілому первинну медичну допомогу.

Про це інформує поліція Волинської області.

Завдяки оперативним та професійним діям чоловіка вдалося врятувати від неминучої смерті. Далі - його передали медикам й госпіталізували до лікарні.

Власними силами ПОГи спільно з небайдужими громадянами погасили пожежу.

Як з‘ясувалося, чоловік постраждав з власної необережності: він викинув непогашений недопалок на траву й заснув. Трава загорілася і сплячий волинянин отримав серйозні ушкодження. На щастя, його вчасно побачили односельці, звернулися у необхідні служби і чоловіка вдалося врятувати.

Закликаємо громадян бути обачними, не наражати на небезпеку себе та близьких. Пам‘ятайте про правила поводження з вогнем у відкритій місцевості, адже найчастіше саме через людську халатність гине навколишнє середовище, страждають тварини, а часом - потерпілими стають й самі люди. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити