image
 |  4 14 Червня 2019 | 10:59

Спочатку гроші тоді допомога: Нововолинська лікарня вимагає від ОТГ розрахунків

У Нововолинській лікарні мешканцям Поромівської ОТГ надаватимуть лише ургентну медичну допомогу - в решті відмовлятимуть, якщо громада не продовжить фінанасування медзакладу. 

Про це йдеться в листі, адресованому голові Поромівської ОТГ, який опублікували на офіційній сторінці Нововолинської центральної міської лікарні.

Головний лікар Віктор Мороз нагадує голові громади, що термін дії договору про забезпечення надання медичної допомоги населенню Поромівської ОТГ спливає 31 липня.

Зауважено, що з 23 січня 2019 року і до сьогодні у міській лікарні проліковано 187 жителів Поромівської ОТГ.

«Крім цього, багато мешканців звертається в заклад до лікарів поліклініки з метою отримання спеціалізованої медичної та планової стаціонарної допомоги, що не передбачено умовами чинного договору. У разі не продовження дії укладеного договору про забезпечення надання медичної допомоги населенню Поромівської ОТГ, у зв’язку із обмеженим фінансуванням закладу, із 1 серпня 2019 року Нововолинська ЦМЛ буде змушена припинити обслуговування мешканців громади», - йдеться у листі.

Разом з тим зазначено, що конституційне право на ургентну медичну допомогу з подальшим скеруванням на лікування за місцем проживання буде дотримано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сезон відкрито: у нововолинському озері дозволено купатися

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити