image
 |  0 6 Квітня 2021 | 18:14

Сподіваюся, земельна ділянка в центрі міста заживе новим життям, – депутат Луцькради

Розпочалися роботи з наведення благоустрою на вулиці Богдана Хмельницького, 53, що у Луцьку.

Про це написав на сторінці у facebook депутат Луцької міської ради від ВО "Свобода" Андрій Білан.

"Ще на початку року я озвучив запит на сесії Луцької міської ради щодо необхідності прибирання цієї проблемної території в центральній частині міста.

Багато років ділянка, де розташована будівля колишньої взуттєвої фабрики, перебувала в занедбаному стані: повалений будівельний паркан, зарослі чагарників та гори сміття. Мешканці прилеглих територій скаржились на те, що ця земельна ділянка «вабила» неблагополучний контингент населення. Звісно, така територія, та ще й в центральній частині міста створює певний дискомфорт для лучан.

За останнім моїм зверненням інспектори з благоустрою муніципальної варти зафіксували, що будівельний вагончик перетворився на пристанище для наркоманів. А по території були розкидані використані шприци та різне сміття.

Сподіваюся, відтепер земельна ділянка на Богдана Хмельницького, 53 матиме принципово новий вигляд. Як варіант, її власники могли б облаштувати там місця для паркування авто. Або використати її в інших цілях. Головне, щоб від цього виграло усе місто та лучани", - написав депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку «автохами» блокують вивіз сміття (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити