image
 |  0 11 Лютого 2019 | 12:13

Справа Гандзюк: Заступник губернатора приїхав на допит і хоче відсторонення

Заступник голови Херсонської обласної держадміністрації Євген Рищук просить тимчасово відсторонити його від виконання обов’язків через розслідування вбивства активістки Катерини Гандзюк.

Він повідомив у Facebook, що зробив це ще 8 лютого.

"Зважаючи на ситуацію навколо мого прізвища по ділу нападу на Гандзюк та моє бажання зробити все, щоб допомогти слідству та припинити політичні спекуляції навколо мене, я ще в п`ятницю, після сесії областної ради, подав заяву голові Херсонської ОДА про тимчасове відсторонення мене від виконання службових обов`язків", – заявив Рищук.

"У ту ж п`ятницю я домовився із слідчим СБУ України в місті Києві про зустріч і запропонував надати інформацію стосовно мене із застосуванням поліграфа", – повідомив чиновник.

"Приховувати, Слава Богу, нічого. Тож уже сьогодні я в Києві і маю надію, що я зможу хоч таким чином допомогти слідству в цій досить заполітизованій справі", – додав заступник голови Херсонської ОДА.

Тим часом голові обласної ради Херсонскої області Владиславу Мангеру в понеділок вранці оголосили підозру з організації вбивства Катерини Гандзюк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити