image
 |  7 29 Травня 2019 | 21:31

Справу щодо депутата Луцькради Ткачука передали до суду

Слідчі детективи завершили досудове розслідування кримінального провадження за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі депутатом місцевої ради.  

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині, пише Волинь Post.

Нагадаємо, у лютому депутата Луцької міської ради Євгена Ткачука затримали під час надання 1100 доларів США неправомірної вигоди посадовцю управління Держпраці в області.

У такий спосіб Ткачук намагався вирішити питання щодо ненакладення штрафів за використання праці найманих працівників на його фірмі без оформлення трудових відносин. 

23 лютого Євгену Ткачуку оголосили про підозру . Того ж дня по обіді депутата відвели в ГУНП у Волинській області, аби допитати як підозрюваного у скоєні злочину. Згодом його у кайданках посадили в службову автівку та відвезли знову ж до ізолятора тимчасового тримання. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат просить заборонити ходити у Луцьку міськраду в шортах і трусах

 24 лютого Євгену Ткачуку обрали міру запобіжного заходу - цілодобовий домашній арешт. Щоправда, без електронного засобу контролю. Згодом суд змінив умови домашнього арешту. До 24 квітня Ткачуку заборонили залишати місце проживання в період з 22:00 до 07:00. 

 Наразі ж поліція повідомляє про завершення досудового розслідування. Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої та із спеціальною конфіскацією. 

Обвинувальний акт скерували до суду.  

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити