image
 |  4 22 Березня 2020 | 18:02

Спроба маніпуляції? У МОЗ спростували власну інформацію про одужання від СОVID-19 восьми українців

У Чернівецькій області спростували інформацію Центру громадського здоров'я МОЗ України про 8 людей, що одужали від COVID-19.

Про це пише "Українська правда", посилаючись на Коронавірус_Інфо у Telegram, керівниця департаменту комунікацій Чернівецької ОДА Вікторія Гатрич у коментарі "Суспільному".

За словами Вікторії Гатрич, на Буковині одужав лише один пацієнт, його виписали 20 березня.

Фактично ж керівниця департаменту комунікацій Чернівецької ОДА поставила під сумнів компетентність працівників МОЗ, які поширили таку інформацію. В іншому випадку це – не що інше, як спроба маніпуляції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: COVID-19 в Укpаїні: з 47 хвоpих – 8 одужали, 3 помеpли, – МОЗ

У МОЗ, у свою чергу, заявили, що у восьми осіб із підозрою на інфікування коронавірусом – діагноз не підтвердився. 

"У 8 людей було зафіксовано підозру на COVID-19. Для отримання остаточного результату їм було зроблено 2 повторні тести на COVID-19, які були негативні. У цих людей не виявлено коронавірусної інфекції", – йдеться в оновленому повідомленні МОЗ України.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ховатимуть правду? У Волинській ОДА заборонили лікарям коментувати ситуацію щодо коронавірусу

"В Україні зафіксовано 47 випадків коронавірусної інфекції: 1 – одужав, 3 – летальні випадки, 43 – проходять лікування", – уточнюють у МОЗ.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити