image
 |  124 6 Липня 2024 | 11:25

США оголосять про нові кроки для посиленні ППО в Україні на саміті НАТО

Представник адміністрації президента США Джо Байдена повідомив, що на саміті НАТО 9-11 липня у Вашингтоні Штати оголосять про нові кроки для посилення ППО та військових можливостей України.

Про це інформує Укрінформ, пише  "ВолиньUA". 

"Наступного тижня ви побачите потужну демонстрацію підтримки України з боку США та союзників. Члени Альянсу вкотре підтвердять, що майбутнє України в НАТО та зроблять важливі нові заяви про те, як ми збільшуємо військову, політичну та фінансову підтримку України з боку НАТО".
"Сполучені Штати, крім того, оголосять нові кроки задля зміцнення ППО України та військових можливостей, щоби допомогти їй захищатися сьогодні, а також стримувати російську агресію в майбутньому".

Він уточнив, що ці заяви стануть "частиною мосту України" до членства в Північноатлантичному альянсі.

Крім того, за його словами, у четвер відбудеться засідання Ради НАТО-Україна, після якого президент США проведе спільний захід із президентом України і майже двома десятками союзників та партнерів, які підписали двосторонні угоди про безпеку з Україною.

Представник Білого дому також зазначив, що Вашингтонський саміт надішле Путіну "потужний сигнал", що він не зможе пересилити коаліцію країн, які підтримують Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За ніч українські захисники збили 24 "шахеди"

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити