image
 |  2 11 Лютого 2019 | 16:38

Стала відома причина зникнення маршруток №23 та 47 у Луцьку

Попередня причина відмови перевізника АТП 10701 обслуговувати маршрути №23 та №47 – їхня економічна непривабливість.

Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міськради Володимир Степанов.

«Ми не знаємо, чому перевізник АТП 10701 відмовився від цих маршрутів, хоча вони користуються значним попитом у місті. Але за попередньою інформацією, зі слів перевізника, ці маршрути є йому непривабливі економічно», - розповів Володимир Степанов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Електричка Ківерці-Луцьк «відлякує» своїх пасажирів (ВІДЕО, ФОТО)

Також він відзначив, що внаслідок такого рішення зазнає змін схема руху маршрутів №3 та відновиться маршрут №4, який тепер курсуватиме замість 23-го маршруту.

«Ми поміняли схему руху маршруту №3 таким чином, щоб він їхав по вулиці Чернишевського. А щоб забезпечити транспортом мешканців вулиці Ковельська, ми додали кількість автобусів на маршруті №31. Також замість маршруту №23 буде курсувати маршрут №4. Схема його руху повторюватиме 23-ій, але з центру він повертатиме на ЛПЗ та їхатиме на мікрорайон Вересневе. Кількість автобусів на ньому – 8. Час покаже, чи ці зміни забезпечать належну роботу громадського транспорту міста».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити