image
 |  0 12 Травня 2020 | 11:30

Стали відомі подробиці спалаху коронавірусу у селі під Луцьком

55-річна продавчиня з села Лище Луцького району, хвора на коронавірус, ймовірно підчепила інфекцію від свого сина, який займається перевезенням автомобілів через кордон.

Про це власкору «ВолиньUA» повідомили мешканці села.

Мешканці села повідомили, що син жінки займається перевезенням авто і часто буває за кордоном. Ймовірно він привіз коронавірус звідти. Водночас сам чоловік міг і не здогадуватися, що хворий на коронавірус. Також батько сина, який працює на фермі, перебуває зараз вдома на самоізоляції.

Також мешканці села зазначають, що коронавірус могли привезти прихожани місцевої церкви, які їздили у Почаївську лавру. Загалом на території Лищенської сільради може бути інфіковано 8 осіб. Примітно, що місцевий староста Віталій Шкорупський не проявляє особливу активність у протидії поширенню коронавірусу. Натомість він рекомендує селянам звертатися до поліції самостійно, якщо бачать випадки порушення самоізоляції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині у священика Московського патріархату виявили коронавірус

Зазначимо, що село Лище Луцького району Підгайцівської ОТГ перетворилось у один з епіцентрів поширення коронавірусу на Волині.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити