image
 |  2 30 Квітня 2021 | 19:24

Стало відомо, чиє деревообробне підприємство на Ковельщині обшукали силовики

Деревообробним підприємством, яке «накрила» поліція на Ковельщині, виявилося підприємство «Верба-ВВ», розташоване у селі Любитів (на околиці села Колодяжне). 

Про це повідомляє Інсайдер медіа з посиланням на свого інсайдера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Ковельщині провели обшук на деревопереробному підприємстві

За інформацією видання, керівнииком підприємства «Верба-ВВ» є Тетяна Полячук, однак займається його діяльністю – Олександр Місюра.

Він став відомим завдяки своїй активності у соціальних мережах, де, здебільшого, висловлює свою точку зору щодо реформ лісової галузі та «справедливого», на його думку, розподілу деревини між деревообробниками.

За цим фактом триває досудове розслідування, розпочате за ч. 4 ст. 246 Кримінального кодексу України. Слідством встановлено, що службові особи підприємства, з метою незаконного виготовлення та експорту пиломатеріалів, без відповідних документів, організували на території Ковельського району зберігання дерев різних порід. Деревину, із використанням виробничих потужностей підприємства, переробляли для подальшого експорту до країн Європи.

Нагадаємо, що, за інформацією поліції, підприємство повторно використовувало при здійсненні експортних операцій бирки електронного обліку деревини, яка раніше вже була перероблена і експортована. Завдяки такій оборудці «підприємливі спритники» намагалися приховати деревину невідомого походження, яку зберігали на території.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковелі на «варшавському» перехресті сталася ДТП

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити