image
 |  461 27 Березня 2024 | 18:13

Стало відомо, хто збудує житло для переселенців у Нововолинську

Мер Нововолинська підписав договори з будівельною компанією ТОВ «Житлобуд-2», яка виграла тендер для будівництва житла внутрішньо переміщеним особам.

Про це інформує Борис Карпус.

ТОВ «Житлобуд-2» - це організація з Луцька, яка вже має досвід співпраці з НЕФКО.

"Наголошую, що цей проєкт реалізується коштами Європейського Союзу, які мають чітке призначення: для будівництва житла внутрішньо переміщеним особам. Загальна вартість – 7,2 мільйона євро, тобто понад чверть мільярда гривень європейських коштів, які вливаються в економіку Нововолинської громади. Будматеріали постачатимуть наші місцеві підприємці. Також фірма-підрядник запрошує на роботу працівників з Нововолинська", - йдеться у дописі.

Про сам проєкт. Він передбачає два житлових будинки. Загалом має бути понад 100 готових квартир для сімей, які втратили дім через війну. Окрім цього поруч буде збудований сучасний мультифункціональний спортивний комплекс, де зможуть проводити дозвілля з користю діти 5, 6 та 15 мікрорайонів.

Завершення проєкту – квітень 2025 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинську долучилися до Всесвітньої акції

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити