image
 |  4 28 Серпня 2018 | 10:54

Стало відомо, на що більше скаржаться лучани

За тиждень в групу оперативного реагування “15-80” надійшло близько 400 телефонних звернень.
Про це «ВолиньUA» стало відомо з сайту Луцької міської ради.

Під час оперативної наради перший заступник директора департаменту ЦНАП Тетяна Книш доповідала про звернення громадян, що надійшли в групу оперативного реагування “15-80” за період з 20 по 26 серпня 2018 р. За її словами, за звітний період на адресу міської ради надійшло 387 телефонних звернень (в середньому 55 за добу), 170 з них- інформаційно-консультативного характеру.


63 звернення стосувались житлово-комунальної сфери нашого міста. На виконання в ЖКП-2 було передано 8 повідомлень; ЖКП-3 –11; ЖКП-7 – 5; ЖЕК-8 ЖБК – 2; ТзОВ «М.Ж.К.» – 11.


19 дзвінків стосувались відсутності електроенергії в житлових будинках та квартирах. Звертались мешканці з таких адрес: вул. Чернишевського, 74; вул. Гончарівка, 23. Всі аварійно-ремонтні роботи були виконані працівниками Луцької міської філії ПАТ «Волиньобленерго».


Щодо роботи ДКП «Луцьктепло» надійшло 23 звернення. Внаслідок виконання аварійно-ремонтних робіт були зупинені котельні та бойлерні на вул. Боженка, 34; Ветеранів, 17; Вавілова, 5; просп. Соборності, 44, це призвело до тимчасової відсутності холодної та гарячої води в помешканнях лучан. На даний час, внаслідок проведення робіт по заміні трубопроводу, не відновлено гаряче водопостачання від теплових пунктів на вул. Кравчука, 3 та Січова, 3а, в будинках на просп. Соборності, 32б; 34. Тривають роботи по заміні трубопроводу гарячого водопостачання на просп. Відродження, 30. На вул. Федорова, 4 проводять роботи по налаштуванню системи подачі гарячої води.


29 повідомлень стосувались несвоєчасного вивозу твердих побутових відходів, пластикової тари та прибирання біля контейнерів, які передано на виконання в ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс». Телефонували мешканці з вул. Наливайка, 10; Гордіюк, 35; Вавілова, 6 та з просп. Соборності, 22б; 24.


26 звернень стосувалась роботи КП «Луцькводоканал». Працівниками підприємства було ліквідовано пориви водопроводу на вул. Кравчука, 15а; Дачна, 6в; просп. Соборності, 32а та прочищено зовнішню каналізаційну мережу на вул. Даргомижського, 2.


На контролі залишається відновлення благоустрою після заміни каналізаційної мережі на вул.Ранковій, 22, та промиття каналізаційної мережі на вул. Задворецькій, 1а.


Стосовно відсутності зовнішнього освітлення вулиць та прибудинкових територій надійшло 11 дзвінків. За даний період було відновлено роботу світлофорів на перехресті вул. Рівненської і просп. Відродження та на вул. Набережній біля ЗОШ №3.


Щодо зупинки ліфтів отримали 16 звернень.


Стосовно вирішення проблеми щодо безпритульних собак надійшло 2 повідомлення, які передано в КП «Ласка».


8 звернень стосувалось роботи маршрутних автобусів. Нарікали лучани на відсутність рейсів, особливо в ранкові та вечірні години, у вихідні дні, недотримання графіків руху та порушення водіями правил дорожнього руху на маршрутах №№3; 9а; 12; 47. Всі звернення передано для моніторингу та вжиття заходів в управління транспорту та зв’язку. Крім того, ще 1 повідомлення надійшло з питання незадовільного руху тролейбусів у місті Вказане повідомлення переадресовано в Луцьке підприємство електротранспорту.


14 дзвінків за даний період було передано на опрацювання в департамент муніципальної варти. Вони стосувались порушення правил благоустрою та прибирання територій, вивозу зрізаного гілля, косіння трави, проведення земляних робіт, стихійної торгівлі та паркування автомобілів на зелених зонах. Слід зауважити, що неодноразово надходили прохання лучан щодо ремонту або демонтажу дерев’яного переходу на просп. Відродження біля автостоянки неподалік ЗОШ №22, який знаходиться в незадовільному стані, але питання не вирішується протягом тривалого часу.


На контролі перебуває звернення щодо необхідності скошення амброзії на території приватної стоянки біля будинку на просп. Грушевського, 31. 2 повідомлення отримали щодо неприємного запаху нечистот, який поширюється в місті, про що поінформовано працівників відділу екології.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Життя в авто: як лучанин став вигнанцем у власного сина? (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити