image
 |  0 14 Серпня 2019 | 12:16

Стало відомо, скільки Україна витратить на будівництво кордону з Кримом

13 серпня державне підприємство «Укрінтеравтосервіс» оголосило тендер на будівництво тимчасових контрольних пунктів в’їзду/виїзду (КПВВ) для автомобільного сполучення «Каланчак», «Чонгар» на адміністративній межі Херсонської області з окупованою Росією Автономною Республікою Крим.

Про це повідомляє “Главком”. 

Очікувана вартість закупівлі становить 96,27 млн грн.

Під забудову планують задіяти земельну ділянку площею 5,91 га, яка розташована в Генічеському районі Херсонської області за межами села Чонгар на відстані 300 м від адміністративного кордону з Кримом.

Будівництво передбачено здійснювати у дві черги. У першу входитиме облаштування режимної зони з відокремленням смуг в’їзд/виїзд за допомогою огорожі та розміщенням на відведеній території: адміністративно-службової будівлі та по обидва боки; будівлі поглибленого огляду транспортних засобів; контрольно-пропускних пунктів з тіньовими навісами над ними; митного контролю державної фіскальної служби; паспортного контролю державної прикордонної служби України; паспортного та митного контролю; вбиральні. 

Також на території режимної зони передбачено влаштувати вольєр для чотирьох службових собак; артезіанську свердловину; дизельну електростанцію; пожежні резервуари; очисні споруди та технологічні майданчики (для тимчасового зберігання автомашин і для сміттєвих контейнерів).

Крім цього, планується виконати реконструкцію існуючої комплектної трансформаторної підстанції.

Всі роботи мають завершити до 28 листопада 2019 року. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського про звільнення Безсмертного: Кучма набирає ефективнішу команду

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити