image
 |  0 12 Лютого 2018 | 16:20

Стало відомо, скільки вболівальників можуть відвідати фінал Ліги чемпіонів у Києві

На фінал Ліки чемпіонів, який відбудеться 26 травня у Києві, очікують близько 100 тис вболівальників з-за кордону.
Про це на прес-конференції в Укрінформі розповів представник КМДА з проведення фіналу Ліги чемпіонів УЄФА у Києві Андрій Мирошниченко.
«Ми очікуємо близько 100 тисяч іноземних гостей під час тижня Ліги чемпіонів. НСК «Олімпійський» вміщує 64 тис. гостей. Більшість з них будуть іноземці», - сказав Мирошниченко.
Він зазначив, що ця подія складна з точки зору транспортного завдання, оскільки більшість вболівальників приїжджає і від'їжджає в один день. За його словами, 10 тис. іноземних гостей чартером прилітають 26 травня на фінальну зустріч чемпіонату.
Представник КМДА нагадав, що 24 травня пройде фінал жіночої Ліги чемпіонів-2018. У цей же день, за його словами, на Хрещатику розпочне роботу так званий «Фестиваль чемпіонів» - фан-зона, яка простягнеться від вул. Богдана Хмельницького до Майдану Незалежності і працюватиме до 27 травня.
«Ми на сьогоднішній день вперше в історії ведемо перемовини про трансляцію фіналу на Хрещатику і ще одній додатковій фан-зоні. На відміну від чемпіонатів світу і Європи, під час фінальних матчів Ліги чемпіонів публічна трансляція ніколи не проводилася», - зазначив Мірошниченко, висловивши впевненість в тому, що такий дозвіл від УЄФА отримати вдасться.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити