image
 |  5 9 Грудня 2018 | 12:41

Стало відомо, скільки заробив Ломаченко за побиття Педраси

Гонорар українця в два рази більше, ніж у його суперника.

Про це пише Вгору.

Український боксер Василь Ломаченко одноголосним рішенням суддів переміг Хосе Педорасу і об'єднав чемпіонські пояси WBA і WBO в легкій вазі. Українець весьпоєдинок домінував на рингу і двічі відправляв свого суперника в нокдаун. У підсумкувсі троє суддів віддали перемогу Ломаченку - 119: 107 і двічі по 117: 109.

Після бою став відомий гонорар українського чемпіона. За перемогу над Педрасою Ломаченко заробив близько двох мільйонів доларів. Як повідомляє ESPN, 1 мільйон -це гарантований гонорар, ще стільки ж він отримає від теле транслятора.

Відзначимо, що заробіток Педраси склав всього 350 тисяч доларів, але разом зрізними бонусами ця сума зросте до одного мільйона доларів.

Вперше в професійній кар'єрі Василь Ломаченко об'єднав пояси – тепер він чемпіонWBO і WBA.

Відзначимо, що цей поєдинок став першим для українця післяперенесеної операції на плечі. Після бою Ломаченко похвалив свого суперника захороший бій, сказав, що плече його абсолютно не турбувало в цьому бою, і заявив, щохоче об'єднавчого поєдинку з чемпіоном WBC в легкій вазі Майкі Гарсією.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити