image
 |  5 21 Липня 2020 | 13:44

Стало відомо темне минуле терориста, який захопив автобус у Луцьку: уродженець Росії, раніше судимий за бандитизм

Терорист, відомий як Максим Плохой, який захопив автобус у Луцьку, в минулому мав проблеми з законом та перебував на лікуванні у психіатричній лікарні. Про це інформує власкор «ВолиньUA».

Справжнє ім'я чоловіка - Кривош Максим Степанович. Він офіційно прописаний у Дубно, хоча проживає у Луцьку. За попередньою інформацією, його батьки - з сіл Західної України, а мати викладала російську мову. Відомо також, що сам він 1975 року в селищі Гай Оренбурзької області (Російська Федерація). 

Вперше чоловік потрапив за грати у 17 років. Максим Кривош був засуджений за незаконне зберігання та поводження зі зброєю, а також за бандитизм та вимагання, які завдавали майнової шкоди в особливо великих розмірах.

Загалом відсидів близько 11 років, примусово лікувався у психлікарні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що вимагає терорист pосійською мовою, який захопив заручників у Луцьку (ВІДЕО)

Інформація про його минуле та погляди викладена у книзі "Философия преступника", яка є у вільному доступі в Інтернеті. Судячи з ідей, терорист сповідує лівоанархістські погляди та симпатизує терористами минулих часів, які зневажають закони і правила.

Також він згадує про складне життя на зоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терорист у Луцьку користується телефонами заручників, імовірно, в людному місці він заклав вибухівку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити