image
 |  0 15 Січня 2019 | 12:57

Стало відомо, з ким була дівчинка, яка зникла у Ковелі

У Ковелі розшукали 9-річну Дарину Лушникову, яка зникла у неділю, 13 січня. Дитина перебувала в одній з квартир міста. Дівчинка в нормальному стані.

Дитину знайшли о пів на другу ночі, – розповіла бабуся Олена Лушникова. За словами жінки дівчинка перебувала на орендованій квартирі з подругою невістки та чоловіком, - пише Перший.

«Дитина була в подруги моєї невістки, які разом ходили в місті щедрувати. Невістка десь відійшла чи просто пішла, а ця подруга забрали дитину, знайшла чоловіка, зняли квартиру і сиділи там добу зачинені. З ними ще була маленька дитина», – розповіла бабуся.

«Ці люди кажуть, що дитину залишила невістка, кудись просто пішла і не повернулась. А невістка приїхала в 7:00 ранку і розповіла, що подруга забрала дитину – вкрала. Одна скидає провину на іншу», – повідомила Олена Лушникова.

Бабуся розповіла, що сама працює в Києві і дитину виходить забирати лише на канікули, невістка, за словами Олени Лушникової, неблагополучна і перебуває на обліку в соціальній службі.

Нагадаємо, дівчинка зникла після того, як зі своєю мамою, маминою подругою та сином подруги заходили в один із магазинів Ковеля щедрувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучанин поскаржився на «автохама», що вилетів на зустрічну

Як сталося, що мама не догледіла своєї дитини, – бабуся не знає. Невістка свекрусі розповідає, що вона зайшла в магазин по цигарки, вийшла – а ні дитини, ні подруги з дитиною вже не було.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити