image
 |  2 23 Грудня 2018 | 19:12

Стан усіх постраждалих від вибуху у Львові стабілізували

Стан усіх постраждалих внаслідок вибуху на різдвяному ярмарку у центрі Львова стабілізовано.

Про це 23 грудня заявив начальник управління охорони здоров’я Львівської міськради Володимир Зуб, - повідомляє прес-служба ЛМР.  

За даними міськради, на лікуванні у "8-мій міській клінічній лікарні" перебуває чотири особи. Двоє - хлопець і дівчина 22−23 років - перебувають в опіковому відділенні, ще двоє - чоловік 50 років та дівчина 23 років - у реанімації. 

За словами Зуба, пацієнтку з реанімації протягом дня буде переведено у відділення, стан старшого чоловіка у реанімації важкий, але стабільний. 

"Усі четверо отримують інтенсивну терапію, вчора їх було прооперовано на уражених ділянках", - додав він. 

Як заявив мер Львова Андрій Садовий, усі постраждалі - працівники одного закладу, де і стався вибух.  

Він зазначив, що "переконав організаторів ярмарку взяти на себе всі витрати, пов'язані з лікуванням та реабілітацією, а також виплатити постраждалим матеріальну допомогу".  

23 грудня у Галицькому районі Львова працює районна комісія, яка проводить обстеження будиночків на різдвяному ярмарку щодо технічного стану та стану протипожежної безпеки. До 17:00 має бути ухвалено рішення щодо подальшої роботи ярмарку. 

Нагадаємо, що 22 грудня у Львові на різдвяному ярмарку біля Оперного театру стався вибух і пожежа, ймовірно - через вибухи балонів із газом. Внаслідок вибуху постраждали п'ятеро осіб, двох було госпіталізовано до реанімації, двох - в опікове відділення, один звернувся по допомогу медиків самостійно.  

Рішенням ЛМР роботу ярмарку було призупинено до результатів розслідування і рішення міської комісії ТЕБ і НС, яка має надати місту висновки перевірки до 17:00 год. 23 грудня.

За фактом інциденту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.270 КК (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки).  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові на різдвяному ярмарку вибухнув газовий балон, є постраждалі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити