image
 |  0 7 Квітня 2021 | 08:48

Стан жінки, яку збив у Луцьку п'яний поліцейський, стабільно важкий

Стан 57-річної лучанки, яку 4 квітня збив автомобіль, за кермом якого був поліцейський, — стабільно важкий. Вона в реанімації.

Про це повідомив «Суспільному» Олександр Федорчук заступник директора Луцької міської клінічної лікарні.

«Поліцейський, який 4 квітня збив у Луцьку жінку, написав заяву на звільнення з роботи. Заяву підписали, чоловіка – звільнили», — повідомила речниця Нацполіції області Ольга Бузулук.

У Луцьку, водій Volkswagen скоїв наїзд на місцеву 57-річну мешканку та зник з місця пригоди. Як з'ясувалось згодом за кермом був працівник одного з підрозділів Луцького районного управління поліції, який не ніс службу у цей день.

Керманич був нетверезий. Цю інформацію Суспільному підтвердила речниця ДБР Ольга Чиканова. Саме у цьому відомстві нині розслідують справу.

Кримінальне провадження відкрите за статтею 286, ч. 1 Кримінального Кодексу України, вирішується питання щодо затримання підозрюваного. Станом на сьогодні проводяться експертизи, які встановлять ступінь важкості ушкоджень потерпілої, після чого статтю можуть перекваліфікувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Був п'яний: відомо, який поліцейський скоїв аварію у Луцьку та втік

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити