image
 |  797 28 Березня 2024 | 23:31

Старі меблі, пластик: у громаді на Волині ліквідовують стихійне сміттєзвалище

Неподалік селища Новосілки, жителі Володимир-Волинської громади облаштували стихійне сміттєзвалище.

Про це інформує Комунальне підприємство «Полігон», - пише ВолиньUA.

"Місяцями, а може й роками, селяни складували там старі меблі, речі домашнього вжитку, скло та пластик. Впорядковуючи власні подвір’я та оселі, жителі Новосілок позбувалися сміття, потайки вивозячи його за межі села. Це і призвело до утворення стихійного сміттєзвалища поруч із населеним пунктом.

Днями працівники КП «Полігон» кілька годин працювали над ліквідацією цього стихійного сміттєзвалища, вивезли дві вантажівки та два трактори відходів. Роботи з його ліквідації тривають. Комунальники кажуть, що сміття там залишилось стільки ж, а може й більше.

Тепер зрозуміло, куди дівають сміття жителі Новосілок, які відмовляються платити за послуги КП «Полігон». Мотивують це тим, що у них взагалі його немає. Мовляв, вони сміття не продукують!" - йдеться у дописі.

Адміністрація комунального підприємства вкотре нагадує жителям громади: кожна людина, незалежно від свого способу життя, виробляє певну кількість сміття. Це невід'ємна частина нашого повсякденного існування, пов'язана зі споживанням товарів та послуг. І за вивезення та захоронення цих відходів потрібно платити. А не хитрувати і засмічувати громаду, в якій живете ви, ваші діти та онуки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сміття під ліс: в Устилузькій громаді створили стихійне сміттєзвалище (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити