image
 |  7 28 Листопада 2018 | 22:47

Старша дочка Гройсмана отримала дозвіл на проживання у Великобританії

Старша дочка прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана Юлія відкрила фірму в Лондоні, працює у Великобританії на постійній основі і отримала дозвіл на проживання.

Про це повідомляє Країна.UA, посилаючись на власні джерела.

Так, видання повідомило, що 27-річна Юлія Гройсман недавно стала "постійним жителем" Британії. Тепер вона може претендувати також і на британське підданство.

"Юля в Лондоні вже, як риба в воді. Вона ж вчилася там на юридичному, так і трохи більше року тому фірму свою відкрила. Вона вже постійний резидент туманного Альбіону і може претендувати на громадянство. А, може, і вже", - повідав країні джерело, наближене до сім'ї політика.

Як повідомлялося раніше, Юлія Гройсман травнем 2017 року зареєструвала в Лондоні власну компанію під назвою 2100 consultancy ltd зі статутним капіталом у розмірі 1 фунт стерлінгів. Дочка Гройсмана в 25 років стала директором і єдиним власником цієї фірми.

Рід діяльності - солітістор (solicitor) - це категорія адвокатів у Великобританії, які готують судові матеріали для баристера - адвокатів вищого рангу.

Відповідно, автоматом вона отримала дозвіл на проживання і стала "податковим резидентом". Резидент - це юридична або фізична особа, зареєстрована в даній країні, на яке в повній мірі поширюється національне законодавство.

Уточнимо, що після отримання статусу "постійно проживає" (ПМП) і побувши рік в ньому, Юля має право клопотати про надання їй британського підданства.

Близько тижня тому, 20 листопада, в британському реєстрі Companies House в профайл Юлії Гройсман були внесені правки. Тепер, за новими даними, зазначено, що країна постійного проживання дочки прем'єр-міністра - Англія (England).

Відзначимо, що паралельно з керівництвом своєї фірмою, Юлія працює юристом-консультантом в компанії Gvc Marketing (UK) Limited, яка займається букмекерських і ігровим бізнесом. Тут дочка Гройсмана трудиться з лютого 2017 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гройсман поскаржився на нестачу повноважень і просить більше влади

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити