image
 |  9 10 Вересня 2020 | 22:24

Стартували роботи з капітального ремонту дороги Устилуг – Володимир-Волинський (ФОТО)

Розпочинаємо реалізацію українсько-польського проєкту з розбудови прикордонної дорожньої інфраструктури в частині ремонту 13-кілометрової ділянки національного автошляху Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне, що веде до міжнародного контрольно-пропускного пункту «Устилуг-Зосін» (км 0+420 – км 13+420). 

Пишуть на сторінці Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Виконання ремонтних робіт на ділянці м. Устилуг – м. Володимир-Волинський автодороги Н-22 здійснюється за контрактами на загальну суму 7 035,6 тис. євро, укладеними в рамках реалізації Договору між Урядом України та Урядом Республіки Польща про надання кредиту на умовах пов’язаної допомоги для фінансування проектів з розбудови прикордонної дорожньої інфраструктури та облаштування пунктів пропуску українсько-польського кордону, що підписаний у вересні 2015 року та ратифікований Законом України № 977-VIII від 03.02.2016р.  

Варто відмітити, що саме на ділянці м. Устилуг – м. Володимир-Волинський вперше на волинських автошляхах буде реалізовуватись поширений в країнах ЄС принцип будівництва доріг «Design and buid» («Проєктуй – будуй»). Суть його полягає в тому, що єдина підрядна компанія спочатку проєктує ділянку дороги, а потім її реконструює.

Замовник ремонтних робіт – Служба автомобільних доріг у Волинській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На волинянку за ніч «повісили» 5 кредитів (ВІДЕО)

Підрядне підприємство – DROG-BUD Sp. z o.o. (Республіка Польща).

Наразі дорожня техніка працює на відрізку автошляху, що суміщається з вулицею Устилузькою у Володимирі-Волинському. Там проводяться роботи з фрезерування старого дорожнього покриття, згодом розпочнеться влаштування першого шару асфальтного покриття.

Під час проведення ремонтних робіт проїзд транспорту цією ділянкою автошляху Н-22 частково обмежується і здійснюється в реверсному режимі почергово однією зі смуг руху.

Закликаємо водіїв та інших користувачів автодоріг бути максимально уважними, обережними та відповідальними!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити