image
 |  2 4 Травня 2021 | 11:41

Через погодні умови великодній етнофестиваль «Великдень у Луцьку» перенесли

В обласному центрі Волині розпочався етнофестиваль «Великдень у Луцьку». Культурний захід стартував о 14 годині. Через погіршення погодних умов етнофестиваль перенесли з Театрального майдану до Палацу культури міста.

Як розповіла «Суспільному» директорка міського департаменту культури Тетяна Гнатів, програма фестивалю залишається незмінною і всі заявлені колективи виступатимуть на сцені.

«Окрім луцьких колективів, відомих гуртів та окремих виконавців, до нас завітали фольклорні колективи навколишніх громад. Вечірню програму підготував Волинський народний хор», – каже посадовиця.

У святковій програмі: великодні піснеспіви, веснянки та гаївки. Вхід на захід безплатний.

Також під час заходу можна оглянути виставку писанок у галереї «Луцьк» та помилуватися пасхальними інсталяціями, зазначила Тетяна Гнатів.

Нагадаємо, наприкінці квітня в Луцьку почали встановлювати писанки та інші мистецькі вироби, що прикрашатимуть центр міста на великодні свята. До Вербної неділі інсталювали три десятки арт-об’єктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали світлини волинського містечка з висоти хмар

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити