image
 |  2 3 Лютого 2021 | 16:32

Столиця закупила 15 луцьких «Богданів» (ФОТО)

На початку лютого на маршрути в Києві вийшли 15 нових сучасних тролейбусів «Богдан», які місто нещодавно придбало для оновлення парку столичного громадського транспорту – повідомляє Офіційний портал Києва.

Сучасні «Богдан Т90117» мають довжину 18,75 метрів, а їхній салон розрахований на перевезення 170 пасажирів.

Кузов електротранспорту виготовлений із використанням антикорозійних матеріалів, що подовжує експлуатацію транспортного засобу. Тролейбуси мають антивандальні сидіння, світлодіодне освітлення. Внутрішнє облицювання салону виконане з важкозаймистих матеріалів.

Усі тролейбуси оснащені кондиціонерами, відеокамерами для фіксації дорожньої ситуації та ситуації в салоні, GPS-трекерами, системою електронного квитка, підрахунку та обліку пасажирів.

А також обладнані світлозвуковими маршрутними та інформаційними покажчиками. Та мають запас автономного ходу не менше 1 км. Тобто, якщо відбувся розрив проводів, знеструмлення мережі, то тролейбус може проїхати автономно до 1 км.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині розшукують злочинця: конфіденційність гарантують (ФОТО)

«Важливо, що тролейбуси повністю відповідають вимогам інклюзивності: 100% низька підлога, виділене місце для інвалідного візка. Наше завдання зробити так, аби в Києві був сучасний громадський транспорт. Тому ми робимо все можливе, щоб витіснити маршрутки, які вже не відповідають жодним вимогам і стандартам, сучасним громадським транспортом європейського рівня», – зазначив київський міській голова Віталій Кличко.

Нагадаємо, що 29 січня 2021 року на ДП «Автоскладальний завод № 1» відбулася урочиста передача наступної партії тролейбусів «Богдан Т70117» для Луцька. Цього разу місто отримало чотири нові тролейбуси «Богдан Т70117».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити