image
 |  18 3 Лютого 2020 | 08:16

Стояли всю ніч: підприємці організували на Центральному ринку Луцька цілодобове чергування (ФОТО)

Підприємці Центрального ринку Луцька організували на ринку  цілодобове чергування з метою захисту своїх робочих місць від демонтажу.

На Центральному ринку Луцька зібралося близько 300 людей, - розповів Суспільному голова правління ГО «Асоціація захисту прав малого та середнього бізнесу «Бізнес-Волинь» Ігор Дильов.

Він каже, що підприємці чергуватимуть тут цілодобово, бо не погоджуються з рішенням депутатів міської ради, які ухвалили демонтувати частину ринку до 3-го лютого. Він говорить, що в понеділок, 3-го лютого, звертатимуться до суду, аби оскаржити це рішення.

Вздовж торгових точок підприємці ринку поставили автомобілі, кажуть, що так захищають своє майно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підприємців Центрального ринку попередили про примусовий демонтаж у найближчі дні

Нагадаємо, 29-го січня на сесійному засіданні депутати Луцької міської ради вирішили припинили дозвіл на користування земельною ділянкою на вулиці Глушець, 1 комунальному підприємству "Луцькі ринки". З ними підприємці укладали договори про свою діяльність. Згідно з рішенням міськради, договори мали розірвати до 2 лютого.

Раніше, на облаштування території біля Луцького замку, оголосили всеукраїнський архітектурний конкурс. Про це під час засідання виконавчого комітету 18 грудня 2019 року повідомив начальник управління містобудування та архітектури Веніамін Туз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Він залишиться лише у пам'яті: як виглядає Старий ринок з висоти (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити