image
 |  4 23 Вересня 2019 | 09:27

Страшна ДТП на Житомирщині: загинуло 9 людей, 11 - травмовані

У Житомирській області 22 вересня на автодорозі Київ–Чоп трапилося масштабне ДТП. Внаслідок зіткнення вантажного автомобіля з автобусом загинуло 9 осіб, а ще 11 отримали травми.

Про це повідомляє 24 канал. 

ДТП трапилася поблизу села Великий Молодьків Новоград-Волинського району. DAF з напівпричепом (цистерна) не впорався з керуванням та зіткнувся з автобусом сполученням "Житомир–Яремча", що стояв на узбіччі дороги.

Читайте також: У ДТП на одеській трасі загинули 9 осіб: усе, що відомо наразі У ДТП на одеській трасі загинули 9 осіб: усе, що відомо наразі

DAF прямував у напрямку столиці. Напередодні ДТП водій автобуса "Житомир–Яремча" зупинився для того, щоб замінити колесо. У момент аварії частина пасажирів автобуса перебувала на узбіччі дороги.

Унаслідок ДТП загинули 9 людей

На місці автокатастрофи загинули 9 пасажирів автобуса, їхні особисті дані наразі встановлюються. Водія вантажівки та ще 9 пасажирів автобуса, віком від 42 до 71 року, госпіталізували. У ДСНС інформують про 11 потерпілих та 9 загиблих.

"Житомир.info" повідомляє, що у автобусі їхали працівники КП "Житомирського трамвайно-тролейбусного управління". Директор підприємства Максим Манухін стверджує, що 11 людей перебувають в лікарні, з них – 4 в реанімації.

На місці події працює поліція. Правоохоронці уже відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху.

Зауважимо, що лише 21 вересня під Одесою вантажівка зіткнулася із автобусом, повним людей. Внаслідок автокатастрофи загинули щонайменше 9 осіб, ще 4 поранені. За словами свідків, усі загиблі були пасажирами маршрутки. Причину ДТП поки встановлює слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку вибухнув газовий балон: людина згоріла заживо

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити