image
 |  9 28 Вересня 2022 | 19:41

Страшне горе: Волинь втратила ще трьох синів

Волинь продовжує зазнавати непоправних втрат - захищаючи Україну від орди рашистівгинуть наші захисники. 

Так, виконуючи обов’язок щодо захисту України, на Харківщині загинув житель міста Рожище, уродженець села Ясенівка Доросинівської громади Олександр Новосад, - повідомляє Район.Рожище.

Про прибуття захисника на рідну землю повідомляють згодом.

Як повідомила Валентина Маціюк у Фейсбуці, загиблий був учителем історії.

«Він був вчителем історії, а тому й мав позивний «Історик». Служив в одній роті зі своїм учнем. Війна нас познайомила. І, зустрівши його вперше, було відчуття, що знаєш все життя. Не можу повірити, що не стало такої світлої людини... Ти – Герой!!! Ми ніколи не забудемо і не пробачимо!» - йдеться у повідомленні.

Внаслідок ворожого обстрілу загинув житель села Синове Яків Федорович Троцюк, - повідомили у Сереховичівській громаді.

«Знову маємо в громаді важку болючу втрату... 26 вересня від ворожого обстрілу загинув житель села Синове Троцюк Яків Федорович 1972 року народження. Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого...

Орієнтовно сьогодні о 13 год тіло Героя має прибути в Сереховичі, далі о 14 год зустрічаємо в селі Синове. Прохання жителів сіл зустріти Героя живим коридором. Про час похорону буде повідомлено додатково», – йдеться у повідомленні.

Волинь знову у жалобі - на війні загинув військовий із села Деревок - Макаров Василь Васильович, 1975 року народження, - повідомив заступник селищного голови Любешівської селищної громади Володимир Сергійчук.

З його слів, військовослужбовець став на захист України ще в період проведення АТО.

«Загинув Герой - заступник командира бойової машини - навідник оператор механізованого відділення сержант Василь Макаров 24.09.2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на території Харківської області», - повідомив Володимир Сергійчук.

Детально про зустріч загиблого воїна на рідній Батьківщині повідомлять згодом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На війні з російським загарбником загинув 31-річний Герой з Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити