image
 |  142 23 Березня 2024 | 10:51

Стрілянина на росії: повідомляють про 93 загиблих

Стрілянина в торговому центрі під москвою призвела до загибелі 83 людей, 121 поранено; четверо громадян Таджикистану були ідентифіковані як стрілки, двоє з них затримані.

Оновлено: Унаслідок теракту в підмосковському "Крокус Сіті Холі" ввечері 22 березня відомо про 93 загиблих і 107 госпіталізованих.

Про це пише УНН з посиланням на росЗМІ, повідомляє ВолиньЮА. 

Внаслідок стрілянини в торговому центрі "Крокус Сіті хол" під москвою постраждало 121 особа. Ще 83 загинуло. Правоохоронці встановили особи чотирьох стрілків, а також нібито двох вже затримали. 

Як повідомляють росЗМІ, наразі відомо про 83 загиблих внаслідок стрілянини в торговому центрі "Крокус Сіті Холл". Кількість постраждалих становить 121 людини, з яких - 8 дітей.

Правоохоронці встановили особи чотирьох з шести стрілків. Всі вони громадяни Таджикистану: Насрідінов Махмадрасул 37 років; Ісмонов Рівожидин 51 рік; Сафолзода Шохінджонн 21 рік; Назаров Рустам 29 років.

Стрілки можуть мати при собі зброю та вибухові речовини. При затриманні співробітникам поліції наказано дотримуватись заходів особистої безпеки. На пошуки підозрюваних піднято весь особовий склад.

Також повідомляється, що двох стрілків було затримано у брянській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрілянина на концерті у росії: повідомляють про 40 загиблих

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити